27. rujan 2021.

Najava 59. Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva djece

U Gradskoj vijećnici danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljeno održavanja 59. Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva djece.  

Reviju je najavio gradonačelnik Neven Bosilj, privremena pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Danijela Vusić, Hrvoje Selec kao tajnih Hrvatskog filmskog saveza te predstavnici Filmsko- kreativnog studija VANIMA. 

Službeno otvaranje 59. Revije održat će se u četvrtak, 30. rujna u Centru za mlade kada će se obilježiti i 35. godina postojanja filmsko-kreativnog studija VANIMA, uz izložbu i projekciju filmova nastalih u VANIMI.

Revijske projekcije i programi održavat će se u Kinu Gaj, a za sve zainteresirane koji nisu u mogućnosti pratiti projekcije u kinu dostupne će biti i online projekcije na poveznici https://revijadjece.hfs.hr/.

"Izuzetna nam je čast da se najveća i najstarija Revija filmskog stvaralaštva djece održava upravo u Varaždinu te ovim putem pozivam sve zainteresirane ljubitelje filmske umjetnosti da posjete programe i projekcije i uživaju u 59. Reviji filmskog stvaralaštva djece" naglasio je gradonačelnik Bosilj.

Programski raspored dostupan na poveznici: https://revijadjece.hfs.hr/programski-raspored/.