19. svibanj 2016. | Autor: [email protected]

Najava 16. Varaždinske biciklijade

16. Varaždinska biciklijada

Danas je u salonu Gradske vijećnice najavljena 16. po redu Varaždinska biciklijada.

U organizaciji Zajednice Sportskih udruga Grada Varaždina, Grada Varaždina te Društva za zaštitu od dijabetisa i nekolicine sponzora u četvrtak 26. svibnja održati će se biciklijada za sve zainteresirane sa humanitarnim karakterom.

Program započinje u 10.00 sati ispred Shooping parka Supernova, a završava u jednom od najstarijih lovišta u Hrvatskoj – Zelendvor. Za svakog sudionika pripremljeni su prigodni pokloni u vidu majice i bočica vode. Pri dolasku na odredište pripremljen  je zabavni program uz tombolu i hranu.

Šesnaestu Varaždinsku biciklijadu najavili su gradonačelnik Goran Habuš zajedno sa Patrikom Koščakom, glavnim tajnikom Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, Antonijom Brlek, predsjednicom Društva za zaštitu od dijabetesa, Borisom Zernecom, direktorom ASC Varaždin te Patricijom Tkalčec, voditeljicom Shopping parka Supernova Varaždin. Gradonačelnik je pozvao sve varaždinke i varaždince da se odazovu i na taj način svi zajedno upriliče Varaždinsku biciklijadu. U slučaju lošeg vremena biciklijada će se održati u subotu, 28. svibnja 2016. godine.

Mapa rute