13. svibanj 2023. | Autor: Maja Hrešć

Međunarodna izložba pasa – CACIB Varaždin 2023

Potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina Gordana Marsenić u subotu je u ime gradonačelnika dr. sc. Nevena Bosilja svečano otvorila Međunarodnu izložbu pasa – CACIB Varaždin 2023 koja se na kinološkom poligonu u Varaždinu održava od 13. do 14. svibnja 2023. godine u organizaciji Kinološkog društva Varaždin 1181 i Hrvatskog kinološkog saveza.

„Želim vam dobrodošlicu u Varaždin na ovogodišnju izložbu CACIB. Pozdravljam sve koji sudjeluju, od natjecatelja, sudaca koji nam stižu iz cijelog svijeta, a posebno pohvaljujem organizatore što su usprkos kišnom vremenu uspjeli odlično organizirati ovaj događaj. Vjerujem da ćete imati uspješne rezultate, da ćete izabrati najbolje od najboljih, a posjetiteljima želim da uživaju u odličnoj izložbi.“ – rekla je potpredsjednica Gradskog vijeća prilikom otvorenja.

Na ovogodišnjoj izložbi u dva dana bit će izloženo više od tisuću pasa iz cijele Europe, a potpredsjednici Gradskog vijeća Gordani Marsenić u obilasku izložbe pridružila se predsjednica varaždinskog Kinološkog društva Tatjana Kanjuh.

Cijena dnevne ulaznice iznosi 20 kuna, a za djecu je ulaz besplatan. U sklopu manifestacije, posjetitelji mogu kupiti i proizvode za njegu i brigu o kućnim ljubimcima.