21. listopad 2022. | Autor: Maja Hrešć

Marketinški znanstvenici i stručnjaci u Varaždinu na 7. međunarodnoj konferenciji CRODMA

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj u petak je prisustvovao otvaranju 7. međunarodne znanstveno-stručne konferencije CRODMA 2022. koja se održava na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

Organizator konferencije je Hrvatska udruga za direktni i interaktivni marketing CRODMA u suradnji s varaždinskim FOI-em. Sudionike su uvodnim riječima pozdravili predsjednik Udruge CRODMA prof. dr. sc. Damir Dobrinić, gradonačelnik dr. sc. Neven Bosilj, dekanica Fakulteta organizacije i informatike prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep i pročelnik Odjela za ekonomiju Sveučilišta Sjever izv. prof. dr. sc. Ante Rončević.

Tema ovogodišnje konferencije vezana je uz digitalni marketing stoga sudionici uz prezentacije znanstvenih i stručnih radova imaju prilike slušati i zanimljiva predavanja o digitalnim marketinškim strategijama.  

Gradonačelnik je naglasio kako mu se uvijek drago odazvati događajima koje priprema Fakultet organizacije i informatike na kojem je magistrirao i doktorirao te ističe dobru suradnju Grada Varaždina s ovim fakultetom: „Grad Varaždin i FOI odlično surađuju na svim poljima. Upravo završavamo jednu Strategiju razvoja urbanog područja jer Grad Varaždin je jedno od urbanih središta za provođenje ITU mehanizma, a važna vertikala razvoja grada Varaždina je upravo suradnja s našim znanstvenim institucijama. Varaždin je studentski grad s 5760 studenata, što je zaista lijepa brojka i nema županije u Hrvatskoj iz koje nemamo studenata. Ovdje su mladi iz cijele Hrvatske i nadam se da će ih biti i još više. Profesor Damir Dobrinić koji stoji iza ove konferencije kao inicijator zaista odlično radi svoj posao, a tema koju obrađujete zanimljiva je i široj javnosti pa i nama političarima, ali prije svega poslovnim ljudima koji će steći dodatna znanja o alatima koje pruža digitalni marketing. Želim vam puno uspjeha u vašem radu, dobre rezultate i vjerujem da se vidimo i iduće godine.“ – rekao je gradonačelnik.