03. srpanj 2017. | Autor: [email protected]

Ljeto na Kapucinskom u znaku odbojke na pijesku

Program Ljeta na Kapucinskom trgu današnjom konferencijom za novinare najavili su zamjenici varaždinskog gradonačelnika Zlatan Avar i Sandra Malenica te Jelena Toth, direktorica ureda Turističke zajednice Grada Varaždina.

Grad je izdvojio 130.000 kuna za organizaciju programa na ovom najvećem gradskom trgu koji će trajati do 5. kolovoza kada počinju pripreme za Špancirfest. Sa 200 tona pijeska uređeno je igralište za odbojku i dječje igralište. 

U subotu i nedjelju, 7. i 8. srpnja održat će se 17. Memorijalni turnir u odbojci na pijesku Žerek 2017. i Coca Cola Open za žene. U petak i subotu, 14. i 15.7., uz zabavno-glazbeni program održat će se Final 4 u rukometu na pijesku, što će biti najava Europskog rukometnog prvenstva u siječnju 2018. kada će Varaždin biti jedan od domaćina. U petak, 21.7., organizira se plesnjak, a dan kasnije, u subotu, 22.7., „Obiteljski dan“ s igrama te koncert Mije Dimšić. U petak, 28.7., još jedan plesnjak pa u subotu, 29.7., turnir u odbojci na pijesku. Plesnjak će biti i u petak, 4. kolovoza, a Ljeto na Kapucinskom završava 5.8. turnirom u odbojci na pijesku i koncertom grupe Bang Bang.

Korištenje svih terena bit će besplatno uz prethodnu najavu organizatorima.