21. svibanj 2019. | Autor: ddretar

Ljeto na Aquacityu uz komedije Kerekesh teatra

Konferencijom za novinare Jan i Ljubomir Kerekeš, zamjenik gradonačelnika Zlatan Avara i direktor ugostiteljskog poduzeća Emir Arnautović najavili su kazališnu manifestaciju „2. Ljeto na Aquacityu“ koja će se odvijati tijekom ljeta uz potporu Grada Varaždina.

Umjetnička organizacija iz Varaždina Kerekesh Teatar, u suradnji s Aquacity Varaždinom i uz potporu Grada Varaždina, i ovog ljeta organizira „Ljeto na Aquacity-u“. Četiri kazališne predstave i film "Ufuraj se i pukni", za sve ljubitelje komedije, održat će se na popularnom varaždinskom moru „Aquacity“ u Varaždinu. „Ljeto na Aquacity-u“ će započeti već 5. lipnja kada će, u suradnji s kinom Gaj i POU Varaždin biti prikazan film Ljubomira Kerekeša „UFURAJ SE I PUKNI“. Nakon toga, svake druge srijede u 20:30 sati igrati će predstave: "Sve u 3...", "Samo preko njega mrtvog" iz Lude kuće, "Očeš nečeš, doktor"  te najnovija komedija Kerekesh Teatra "Pod hitno na hitnu".

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Zlatan Avar najavio je nastavak uspješne suradnje s Kerekesh teatrom te je na uspjesima čestitao Ljubomiru i Janu Kerekešu.

Predstave će se održavati na pozornici uz jezero Aquacity. Sve predstave počinju u 20:30 sati, a ulazak publike je predviđen pola sata ranije. Cijena ulaznice je 40 kuna, a kupiti se mogu u Restoranu Aquacity, u pivnici Medonja" u Varaždinu, u Le Tressor caffeu u Hrašćici i sat vremena prije početka predstave na ulazu. Zlatna ulaznica za sve priredbe moći će se kupiti po cijeni od 150 kuna.