09. lipanj 2019. | Autor: ddretar

Kosilica Donjem Kućanu i NK Zelengaj

Prije početka susreta 1. Županijske nogometne lige odigrane nedjelju poslijepodne u Donjem Kućanu između NK Zelengaj i NK Plitvica iz Selnika, gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok dao je domaćem klubu na korištenje novu traktorsku kosilicu.  

Podržavajući nastojanja vodstva kluba u osiguravanju dobrih uvjeta za rad seniorske ekipe te okupljanju što više polaznika u kadetskim i omladinskim školama nogometa, gradonačelnik je ostvario svoje obećanje o kupnji kosilice uz već ranije uređeno centralno grijanje i sanitarnu toplu vodu. Traktorska kosilica marke STIGA vrijedna je 32 tisuće kuna.

Prilikom predaje kosilice gradonačelnik je naglasio kako cijeni sva nastojanja Mjesnog odbora Donji Kućan da građanima tog dijela grada osigura što bolji standard života u zajednici. Lokalni nogometni klub Zelengaj lijep je primjer suradnje Grada Varaždina i mjesnog odbora,  okupljanja mještana, zajedničkog rada koji daje rezultate i pružanja mogućnosti da se djeca i mladež bave sportom, istaknuo je gradonačelnik. Domaćini su imali razloge za slavlje i na kraju susreta jer je Zelengaj pobijedio Plitvicu 2:0 i tako stekao uvjete za plasman u viši rang natjecanja.