20. svibanj 2019. | Autor: ddretar

Kokice najsimpatičnije u mimohodu maturanata

U ponedjeljak su ulicama grada prodefilirali varaždinski maturanti uz pjesmu, viku i zviždanje šireći pozitivnu mladenačku energiju te pokazujući raskoš svojih kreacija i maturantskih odora.

Mihomodom maturanata od Parka mladih preko Korza i Franjevačkog trga te natrag do polazišta, počela je Maturantika 2019., zasigurno najveselija manifestacija u godini.

 

S balkona Županijske palače sve su pažljivo promatrali članovi ocjenjivačkog žirija - zamjenik župana Tomislav Paljak, zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar i Tatjana Novak iz PU varaždinske, koji su imali težak zadatak odabira naj maturantske odore.

 

Ovogodišnji pobjednici su „kokice“, učenici 4. gim iz Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole koji su sebe odjenuli u neobične, ali vrlo originalne kutije kokica. Razredu, u kojem je 17 učenika, u Parku mladih uručena je nagrada, izlet u adrenalinski park Accredo u Zasadbregu, na koji će svi zajedno otići već ovoga četvrtka.

 

Maturantika se nastavlja sutra sportskim danom, a potom plesanjem quadrille u četvrtak točno u podne na Kapucinskom trgu.

 

 

PROGRAM MATURANTIKA 2019.

 

Utorak, 21. svibanj 2019.


            Sportski dan SPORTOM PROTIV OVISNOSTI

                       

14,00 – 18,00 – Park mladih – vježbanje na spravama uz stručno vodstvo     predstavnika 5 Star Fitness Centra - proglašenje triju najupornijih / najizdržljivijih i uručenje nagrada

 

- nastup DJ-a (David  Mašić)

 

Srijeda, 22. svibnja 2019.


            Plesni dan NASILJE NE ŽELIM, QUADRILLI SE VESELIM!

 

12,00 - Kapucinski  trg – maturanti plešu Quadrillu

14,00 – 18,00 - Park mladih – nastup DJ-a (David Mašić)