04. listopad 2022. | Autor: dd

Kauboji u varaždinskoj Areni protiv Grčke u kvalifikacijama za rukometni EURO 2024

Hrvatska muška rukometna reprezentacija će protiv nacionalne vrste Grčke odigrati u srijedu, 12. listopada 2022. godine u varaždinskoj Areni kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024. godine.

Utakmica će početi u 18 sati, a hrvatska reprezentacija nastupit će u najjačem sastavu s kapetanom  Domagojem Duvnjakom te velikim zvijezdama hrvatskog rukometa Lukom Cindrićem, Igorom Karačićem, Davidom Mandićem, Ivanom Čupićem i ostalima. Grad Varaždin je pokrovitelj utakmice, a Hrvatski rukometni savez organizator. Ulaznice po cijeni 50, 70 i 100 kuna  (6.64, 9.29 , 13.27 €) moguće je nabaviti putem online sustava ulaznice.hr  (  https://www.ulaznice.hr/web/event/83/68 ), a na dan susreta na blagajnama Arene Varaždin od 15 sati.

 

Grad Varaždin, kolijevka hrvatskog rukometa, tako će ponovo imati priliku ugostiti  hrvatsku rukometnu reprezentaciju, gostima i građanima Varaždina ponuditi vrhunski sportski događaj u Areni koja je bila domaćin velikim rukometnim natjecanjima i koja se pokazala sretnom za hrvatsku reprezentaciju.