18. studeni 2019. | Autor: ddretar

Kad gradonačelnik sluša građane

Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok još jednom je pokazao kako ima sluha za argumentirane molbe i dogovor s građanima oko toga što je potrebno urediti od komunalne infrastrukture. 

U ponedjeljak se i sam zajedno s Robertom Krajcerom, pročelnikom UO za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša uvjerio kako su izvedeni radovi na uređenju parkirališta i pristupa garažama iza zgrade na Banfici u Ulici Ruđera Boškovića 1. Nakon što su mu građani ukazali na opravdanu potrebu da se uredi taj dio javne površine, izvedeni su radovi na asfaltiranju 590 kvadratnih metara površine. Za ukupno 140 tisuća kuna iz gradskog proračuna također su postavljeni rubnjaci, a riješena je i odvodnja oborniskih voda.

Prilikom obilaska Banfice gradonačelnik je istaknuo kako je to lijep primjer suradnje njega i građana: Kada se građani međusobno dogovore i opravdano zatraže pomoć grada, mi ćemo uvijek nastojati riješiti njihov problem. Jasno je da ne možemo napraviti sve odjednom i sve što je propušteno proteklih godina. No, do sada smo već uredili velik broj ulica i parkirališta, dječjih igrališta i nogostupa. Tako ćemo nastaviti  dalje raditi, dogovarati se i slušati što od nas zahtijevaju građani. – bio je jasan dr. Ivan Čehok, gradonačelnik Grada Varaždina