11. rujan 2021.

Jubilarni 10. Dani vjenčanja u Varaždinu

Pod pokroviteljstvom Grada Varaždina i Varaždinske županije danas, 11. rujna 2021. godine, na Kapucinskom trgu u Varaždinu započeli su jubilarni 10. Dani vjenčanja u Varaždinu.

Na sajmu budući mladenci imaju priliku iskoristiti brojne pogodnosti koje nude izlagači i mogućnost da pronađu sve za vjenčanje iz snova na jednome mjestu.

Tridesetak  izlagača, bogati zabavno glazbeni program, proglašenje „najsimpatičnijeg para“ na danima vjenčanja i večernja modna revija pod nazivom „Varaždin Fashion Night“, obilježit će 10. Dane vjenčanja u Varaždinu.

Na otvaranju Sajma okupljene je pozdravio i zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković te organizatorima čestitao na odličnoj organizaciji koja je u doba pandemije itekako dobrodošla i potrebna svima, posebice parovima koji se spremaju za iznimno važan i poseban dan -  vjenčanje. Budućim mladencima poželio je puno osobne sreće te uspjeha u organizaciji za njih posebnog dana, a sajam Dani vjenčanja pomoći će im upravo u  pronalaženju ideja i rješenja za vjenčanje o kakvom su oduvijek maštali.

Ulaz na 10. Dane vjenčanja je besplatan. Radno vrijeme sajma je u subotu od 10.00. do 22.00 sata.