20. srpanj 2017.

Javni poziv za sufinanciranje troškova izlagačima s područja Grada Varaždina na manifestaciji Špancirfest 2017.

Objavljen je Javni poziv za sufinanciranje troškova izlagačima s područja Grada Varaždina na manifestaciji Špancirfest 2017. Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju poduzetnici, obrtnici i Obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Varaždina.

Sufinancira se zakup prostora za izlaganje i prodaju proizvoda tradicijskih obrta, rukotvorina, umjetničkih djela, nakita, igračaka, slastica, hrane pripremljene po tradicionalnim receptima, suvenira i slično te pružanje ugostiteljskih usluga.

Financijska potpora se može dodijeliti pojedinačnim izlagačima za nastup na manifestaciji Špancirfest 2017 isključivo za zakup prostora i u druge svrhe se ne može koristiti.

Visina financijskih potpora iznosi 30% troškova zakupa prostora neto, a najviše do 10.000,00 kuna po izlagaču.

Za sufinanciranje troškova izlaganja na manifestacijama od općeg interesa za grad Varaždin u 2017. godini osigurana su sredstva u iznosu 150.000,00 kuna.

Javni poziv je otvoren do 29. rujna 2017. godine, a rezultati dodjele financijske potpore bit će objavljeni na službenim internetskim stranicama Grada Varaždina www.varazdin.hr u roku od 30 dana od dana zatvaranja Poziva.

Više informacija