08. kolovoz 2016. | Autor: [email protected]

Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi

Dana 8. kolovoza 2016. godine objavljen je Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim školama Grada Varaždina, Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar Varaždin i Prvoj privatnoj gimnaziji s pravom javnosti Varaždin.

Javni poziv raspisuje se u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II“ Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske koji se provodi u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Europskog socijalnog fonda, Prioritetne osi 3., Investicijskog prioriteta 10.3., Specifičnog cilja 10.3.1. „Omogućavanje boljeg pristupa obrazovanju učenicima u nepovoljnom položaju u predtercijarnom obrazovanju“.

Tekst poziva nalazi se na internetskim stranicama Grada Varaždina (http://varazdin.hr/javni-pozivi/)  kao i na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za podnošenje prijava je 18. kolovoza do 12 sati.