16. lipanj 2015.

Iskorištena sva raspoloživa sredstva Projekta „Poduzetnički fond Grada Varaždina 2015“

f80

16.06.2015. - Podijeljena su sva sredstva predviđena za provođenje ovogodišnjeg Projekta „Poduzetnički fond Grada Varaždina 2015“  te se više neće zaprimati prijave obrtnika i poduzetnika s područja Grada Varaždina.
Sredstva potpore  u iznosu od 300 tisuća kuna, dvostruko više nego prošle godine kada se počelo s provođenjem projekta, bespovratno su dodijeljena  podnositeljima zahtjeva, a sada slijedi potpisivanje ugovora sa svakim podnositeljem pojedinačno.
Riječ je o potporama poduzetnicima i obrtnicima za: ishođenje dokumentacije potrebne za otvaranje obrta ili trgovačkog društva , uređenje poslovnog, nabavku opreme za osnovnu djelatnost obrta ili trgovačkog društva, izradu poslovnog plana, bankarske usluge za obradu kredita, troškove uvođenja sustava upravljanja kvalitetom, normi i znakova kvalitete, izradu web stranice te tiskanje promotivnih materijala, dopunsku izobrazbu vezanu uz osnovnu djelatnost te informatičko obrazovanje, sudjelovanje na domaćim i inozemnim sajmovima, sudjelovanje na radionicama i seminarima o edukaciji za pripremu projekata s najvišim iznosom potpore  do 15.000,00 kn ovisno o prikupljenim bodovima.
Podsjećamo, Javni poziv za Projekt „Poduzetnički fond Grada Varaždina2015“ objavljen je na web stranicama Grada Varaždina 9. lipnja 2015. godine i bio je otvoren do iskorištenja raspoloživih sredstava.