31. svibanj 2012.

INTERNETSKI PORTAL ZA GRADSKE RAČUNE

racun.varazdin.hr login screen image racun2

31.05.2012. - U nastojanju da se poboljša pružanje usluga građanima, informatički stručnjaci Grada Varaždina implementirali su internetski portal za pregled zaduženja, uplata i obveza prema Gradu Varaždinu. Dostupan je na internet adresi: http://racun.varazdin.hr.

U sustav se možete prijaviti upisivanjem JMBG-a za fizičke osobe ili osobnog identifikacijskog broja korisnika usluge i lozinke.

Inicijalna lozinka dostavljena je svim korisnicima na uplatnicama za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda za 2012. godinu i nalazi se u donjem desnom dijelu uplatnice, odnosno na računima za svibanj za pravne osobe.

 

Upute za korisnike precizno su navedene u rubrikama  Uvjeti korištenja i Pomoć.  U slučaju da se u sustav možete prijaviti isključivo korištenjem matičnog broja odnosno JMBG-a, u sustavu ne postoji evidentiran Vaš OIB, možete ga dostaviti  u Upravni odjel za komunalni sustav, urbanizam i zaštitu okoline, osobno ili putem e-maila [email protected] kako bi Vam bila omogućena prijava korištenjem OIB-a.