10. veljača 2020. | Autor: Maja Hrešć

Gradonačelnik primio vaterpolo reprezentativce Hrvatske i Nizozemske

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Ivan Čehok u ponedjeljak je u Gradskoj vijećnici primio predstavnike vaterpolo reprezentacija Hrvatske i Nizozemske uoči sutrašnje utakmice Svjetske lige koja se igra na Gradskim bazenima Varaždin.

„Hrvatska vaterpolo reprezentacija voli biti u Varaždinu. Bili su tu i kad su bili svjetski prvaci i kad su osvojili broncu, vole ovdje trenirati i vole ovdje igrati, jako im se sviđaju naši bazeni. Reprezentativci iz Nizozemske također hvale naše bazene. Posjet, ne samo muške vaterpolo reprezentacije, već i juniorske i ženske, i ovih koji se bave sinkroniziranim plivanjem, govore o tome da svi oni vole boraviti u Varaždinu. Pozivam sve Varaždince da budu sutra na utakmici i da bodrimo naše. Naravno, mi smo puno bolji od Nizozemske, ali ovo je prilika da vidimo proslavljene sportaše jer vaterpolo reprezentacija je uz nogometnu i rukometnu najtrofejnija hrvatska klupska reprezentacija. Mislim da je to dobro za nas i da naši građani mogu vidjeti vrhunske sportaše u Varaždinu.“ – rekao je gradonačelnik.

Utakmica između Hrvatske i Nizozemske igra se u sutra, u utorak, 11. veljače 2020. godine s početkom u 17 sati. Ulaznice za utakmicu su besplatne i mogu se dobiti na recepciji bazena. Svaka osoba može dobiti dvije ulaznice  i mora se evidentirati osobnom iskaznicom. Broj ulaznica je ograničen.