11. listopad 2019.

Gradonačelnik otvorio sajam „Priroda, lov, ribolov, turizam“ i „Sajam sigurnosti i prevencije“

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Ivan Čehok u petak je otvorio 24. međunarodni sajam „Priroda, lov, ribolov, turizam“ koji se održava od 11. do 13. listopada 2019. godine u varaždinskoj Areni.

Posjetitelji će u trodnevnoj manifestaciji moći saznati novosti iz područja lova, ribolova, educirati se te razgledati zanimljive izložbe. U sklopu Međunarodnog sajma Priroda, lov, ribolov i turizam, 11. i 12. listopada od 10 do 17 sati po prvi se puta održava i „Sajam sigurnosti i prevencije“ kojeg , putem Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Varaždina, organizira Grad Varaždin u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom i Zakladom za prevenciju kriminaliteta Sveti Mihael Varaždinske županije.

„Ovo je još uvijek najveći i najbolji takav sajam u Republici Hrvatskoj koji je opstao i održava se, unatoč svemu, već godinama. Potporu ovom sajmu nastojat ćemo pružati i ubuduće, a posebno mi je drago da se ove godine sajam povezao i Sajmom sigurnosti i prevencije“ rekao je gradonačelnik te pozvao sve građane da tijekom vikenda posjete oba sajama te da povedu djecu zbog mnoštva edukativnog sadržaja i radionica.