17. lipanj 2021. | Autor: Maja Hrešć

Gradonačelnik obišao cijepni punkt i odazvao se cijepljenju

Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj u četvrtak je uz zamjenicu župana Silviju Zagorec, najmlađeg gradskog vijećnika Lovru Lukavečkog i člana predsjedništva Sveučilišnog studentskog zbora Božu Kvesića obišao cijepni punkt u školskoj dvorani Gospodarske škole Varaždin. Gradonačelnik se tom prilikom i sam odazvao cijepljenju.

Gradonačelnik je istaknuo kako svojim primjerom želi potaknuti svoje sugrađane, Varaždinke i Varaždince, da se dođu cijepiti i da bude što veća procijepljenost u gradu Varaždinu: „Pozivam građane da se cijepe kako bi izbjegli četvrti val epidemije i sačuvali svoje zdravlje. To je važno i zbog svih manifestacija koje pripremamo u Varaždinu i Špancirfesta kojeg želimo organizirati u punom obimu. Uz mene je danas i najmlađi gradski vijećnik Lovro Lukavečki, 23-godišnjak te želimo i tim primjerom ponukati mlade kako bi se i oni procijepili.“

Lovro Lukavečki istaknuo je kako želi poslati poruku mladima da se cijepe i pokazati im kako je ovo jedini način na koji mogu olakšati život sebi, ali i brinuti za druge. „Mladima se otvara novi put koji je pandemija zaustavila, a samim cijepljenjem osigurat će si sudjelovanje na koncertima, ponovna druženja i da jednostavno ponovo mogu „biti mladi“ “ – rekao je gradski vijećnik Lovro Lukavečki.