19. srpanj 2020. | Autor: Maja Hrešć

Gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća čestitaju NK VARAŽDIN

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Ivan Čehok i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan upućuju čestitku stručnom stožeru i igračima NK Varaždin na rezultatu jučerašnje utakmice i osiguranom ostanku u 1. ligi te pohvaljuju njihovu borbenost, trud i upornost.

„U samo nekoliko godina svi zajedno smo uspjeli kadrovski i organizacijski ojačati i podići ovaj klub, stvorili smo temelje da se igrači mogu i dalje nadmetati, a oni su svojim velikim radom izdržali natjecanja i izborili se za ostanak u 1. ligi. Grad Varaždin i šira zajednica i dalje će podržavati prvoligaški nogomet, a po posjećenosti na našem stadionu primjećujemo kako su Varaždinke i Varaždinci jedva čekali navijati i uživati u odličnoj igri. Čestitke svima!“ – ističe gradonačelnik Ivan Čehok.

Unatoč velikim preprekama na koje su nailazili na svom putu, nedostatak financijskih sredstava, manjak igrača, pandemiji koja im je onemogućila da treninge obavljaju u istom tempu, NK Varaždin je izborio ostanak u prvoligaškom natjecanju.

„Čestitam stručnom stožeru i svim igračima na odličnoj igri i borbenosti prikazanoj u nastavku prvenstva koje je bio prekinuto zbog epidemioloških mjera uzrokovanih COVID19. Ovi odlični rezultati pokazuju da je potreban i još veći angažman lokalne zajednice i gospodarstva kako bi se dao zamah varaždinskom nogometu, kao što je to bilo nekada. Na dobrom smo putu.“ – rekao je Damir Habijan.