28. lipanj 2021. | Autor: ddretar

Gradonačelnik Bosilj, izaslanik Predsjednika Republike, čestitao mještanima Petrijanca Dan općine

Dan općine Petrijanec, blagdan Svetog Petra i Pavla, mještanima općine nadomak Varaždina, kao izaslanik Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, čestitao je dr.sc. Neven Bosilj, gradonačelnik Grada Varaždina. 

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća održanoj u ponedjeljak u sportskoj dvorani Osnovne škole Petrijanec, nakon govora domaćina predsjednika Općinskog vijeća Martina Evačića i načelnika Željka Posavca, uzvanicima su se obratili i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić, saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora i zamjenica  župana Varaždinske županije Silvija Zagorec.

 U  pozdravnom govoru, dr. sc. Neven Bosilj prenio je čestitku Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića i najavio njegov dolazak u Petrijanec 24. srpnja ove godine, kada će DVD Petrijanec proslaviti 110. godišnjicu postojanja. Pohvalio je Načelnika koji ulaže veliki trud u ravnomjeran razvoj svih općinskih naselja, istaknuvši kako pored minimalne participacije roditelja nema listi čekanja za upis djece u vrtić. Podsjetio je i na uspješnu provedbu projekta aglomeracije. Zaključio je kako su sve to pokazatelji koliko je općinska uprava Petrijanca izvrsno radila u protekle četiri godine i uvjerljivo pobijedila na izborima te je uvjeren kako će se takvo uspješno vođenje Općine nastaviti i u predstojećem mandatu. „Uvjeren sam, gospodine Posavec, kako ćete zajedno sa svojim suradnicima i mještanima učiniti ovaj kraj još ugodnijim, ljepšim i boljim mjestom za život!“- zaključio je čestitarski govor gradonačelnik Bosilj.