11. kolovoz 2023. | Autor: dd

Grad Varaždin proglasio dane javnih manifestacija

Vodeći računa o potrebama građana, nesmetanom odvijanju manifestacija te interesima poduzetnika, a posebno obrtnika i trgovaca,  u skladu s novim zakonskim odredbama o radnom vremenu trgovina nedjeljom i blagdanima, Grad Varaždin  je na službenim internetskim stranicama, na poveznici:

https://varazdin.hr/dokumenti-i-zakonom-propisane-obavijesti/zakljucak-o-proglasenju-dana-javnih-manifestacija-podrucju-grada-varazdina-10613/

objavio zaključak gradonačelnika Grada Varaždina dr. sc. Nevena Bosilja kojim se proglašavaju dani javnih manifestacija na području Grada Varaždina.

Kako stoji u zaključku, u svrhu promidžbeno-turističkih aktivnosti proglašavaju se 15. kolovoza, 20. kolovoza i 27. kolovoza danima javnih manifestacija na području Grada Varaždina. Temeljem tog zaključka, prigodna prodaja bit će omogućena na kioscima, štandovima i sličnim mjestima u te dane kao sastavni dio javnih manifestacija i to u vremenu od 8:00 – 24:00 sata.

Grad Varaždin je time omogućio da se na blagdan Velike Gospe, te u dvije nedjelje tijekom održavanja festivala Špancirfest, odvija trgovina i tako zadovolje potrebe građana.