05. travanj 2022. | Autor: Maja Hrešć

Grad Varaždin pokrovitelj 3. humanitarne utrke grada anđela

Gradonačelnik Neven Bosilj u utorak je u Gradskoj vijećnici primio inicijatora Damira Habijana i predstavnike suorganizatora 3. humanitarne utrke grada anđela iz udruga Active Vita i SRD 315 Sjeverozapad te Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Marka Črljeneca, Marka Dugandžića i Anicu Sitar.

3. humanitarna utrka grada anđela održat će se 14. svibnja 2022. godine s početkom u 11 sati, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, a sva prikupljena sredstva namijenjena su Domu za žrtve obiteljskog nasilja „Utočište Sv. Nikola“.

Na sastanku su dogovoreni detalji oko organizacije utrke za koju će Grad Varaždin kao pokrovitelj, u suradnji s gradskim tvrtkama Gradska tržnica i Čistoća, osigurati svu potrebnu tehničku pomoć.

Start utrke bit će na Kapucinskom trgu, a ruta vodi od Kapucinskog trga do Korza, prema zgradi policije u Ulici Augusta Cesarca pa dalje prema Željezničkom kolodvoru i Studentskom centru, u Ulicu kralja Petra Krešimira IV., Preradovićevu, Kukuljevićevu, prema stadionu Sloboda pa Vatrogasnom domu, pored Gradske tržnice i preko Stančićevog trga, po bedemima Starog grada i Uršulinskom ulicom prema Ulici Ankice Opolski, s ciljem na Kapucinskom trgu.

Kotizacija će iznositi 70 kuna, a prijave su moguće putem web stranice Stotinka.hr.