18. prosinac 2020. | Autor: ddretar

Grad Varaždin objavio natječaj za prodaju zemljišta u zoni Brezje

Grad Varaždin je objavio javni natječaj na koji se mogu javiti svi zainteresirani  za kupnju ili zakup većeg broja atraktivnih nekretnina. 

Rok za podnošenje prijava je do 30. prosinca 2020. godine, a detalji se nalaze na službenim web stranicama Grada Varaždina:

https://varazdin.hr/upload/2020/12/natjecaj_-_20_-_prodaja_i_zakup_nekretina_21220_5fd9be888a98b.pdf

Riječ je prije svega o građevinskom zemljištu u Gospodarskoj zoni Brezje i na širem području Grada Varaždina, te o jednoj obiteljskoj kući. Uz to, u natječaju se  nudi zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta pogodnog za poljoprivrednu obradu. U Javnom natječaju objavljene su veličine čestica te početne cijene utvrđene procjenom ovlaštenog sudskog vještaka. Natječaj za prodaju, odnosno zakup provodit će se javnim usmenim nadmetanjem zainteresiranih. Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok stavio je naglasak na prodaju zemljišta u Gospodarskoj zoni Brezje:  Već imamo upite nekoliko uglednih tvrtki koje su iskazale zanimanje za ulaganja i za kupnju zemljišta. Riječ je većinom o informatičkim tvrtkama koje su vrlo zainteresirane za razvoj svog poslovanja u Varaždinu. – naglasio je gradonačelnik Čehok.