10. srpanj 2024. | Autor: Maja Hrešć

Grad Varaždin objavio javni natječaj za mlade obitelji – povoljnija kupnja građevinskog zemljišta

Grad Varaždin je u svrhu poticanja demografske obnove, urbane regeneracije, smanjivanja iseljavanja i pomoći mladim obiteljima objavio Javni natječaj za prodaju pod povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta u Varaždinskoj ulici u Gornjem Kućanu.

Javni natječaj sa svim potrebnim uputama objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina na poveznici https://varazdin.hr/natjecaji/javni-natjecaj-prodaju-pod-povoljnijim-uvjetima-gradevinskog-zemljista-varazdinskoj-ulici-gornjem-ku-11323/.

Na natječaj se mogu javiti samo mlade osobe do 40 godina starosti, odnosno mlade obitelji koje po povoljnijim uvjetima mogu kupiti građevinsko zemljište za izgradnju isključivo obiteljske kuće.

Zainteresirani ponuditelji su dužni zahtjev za sudjelovanje na javnom natječaju poslati preporučeno ili osobno na adresu Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12, Varaždin, s naznakom „ZAHTJEV ZA NATJEČAJ ZA PRODAJU ZEMLJIŠTA POD POVOLJNIJIM UVJETIMA - NE OTVARAJ“.

Rok za podnošenja prijava je četvrtak, 25. srpnja 2024. godine do 12 sati. Dodatne informacije dostupne su na broj telefona: 042/201-439.