05. listopad 2022. | Autor: dd

Grad Varaždin nastavlja suradnju s Pravnom klinikom u pružanju besplatne pravne pomoći građanima

Nastavlja se dugogodišnja suradnja Grada Varaždina s Pravnim fakultetom u Zagrebu u organizaciji Pravne klinike – pružanja besplatne pravne pomoći građanima.

Već deset godina studenti završne godine Pravnog fakulteta u Zagrebu putem projekta „Vanjske klinike“ nastoje građanima pružiti besplatne stručne savjete, mišljenja i upute na konkretne pravne slučajeve. S obzirom na veliki broj poziva i upita u terminima održavanja Pravne klinike, kao i za vrijeme ljetne stanke, može se reći da su u tome i uspjeli. Suradnja se nastavlja pa su objavljeni novi termini održavanja Pravne klinike.

Kao i do sada novi termini održavanja bit će u vremenu od 10,00 do 14,00 sati, u prostorijama Gradske vijećnice Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1 (dvorana u prizemlju lijevo).  Prvi termin, od ukupno sedam predviđenih u ovoj akademskoj godini bit će održan u četvrtak, 20. listopada 2022. godine.

Svi zainteresirani građani se kao i do sada mogu javiti na besplatan broj telefona 0800 0042 i tako najaviti svoj dolazak kako bi dobili svoj termin ili dodatne informacije u vezi Pravne klinike. Građani se upućuju da kao i do sada kod dolaska sa sobom obavezno ponesu kopiju osobne iskaznice, te kopiju dokumentacije vezane za slučaj zbog kojeg dolaze.

Građani sve obavijesti o daljnjim terminima održavanja Pravne klinike mogu pratiti na mrežnim stranicama Grada i putem drugih medija, a sve informacije mogu dobiti i pozivom na gore navedeni broj telefona.