24. ožujak 2021. | Autor: Maja Hrešć

Grad Varaždin dao prostorije za rad Udruzi navijača White Stones

Gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok u ime Grada Varaždina i predsjednik Udruga navijača White Stones Varaždin Domagoj Njegovec u srijedu su u Gradskoj vijećnici potpisali ugovor kojim se Udruzi navijača, za potrebe njihovog rada, daje na korištenje ulični poslovni prostor u Ulici Ratimira Hercega 1 u Varaždinu.

„Udruga navijača je najbrojnija udruga takve vrste u gradu Varaždinu. Ni jedan klub nema takve navijače kao NK Varteks. Oni dugo vremena muku muče s prostorom, za okupljanje, administrativne poslove, radionicu, sastanke i razgovore. Pronašli smo prostor od 50-ak kvadrata u Ulici Ratimira Hercega, za tihu djelatnost koja njima treba. Naravno, pošto ide obnova i dogradnja cijelog sportskog kompleksa Hrašćica u kojem je NK Varteks, s vremenom će se oni i preseliti tamo uz same tribine, odnosno prostorije NK Varteksa. Vjerujem da će ovo pomoći udruzi u njihovom radu. Dali smo im taj prostor na čuvanje i korištenje, oni će ga urediti i sljedeće tri godine čuvati, uz simboličnu mjesečnu zakupninu. Njima i klubu želim puno uspjeha.“ – rekao je ovom prigodom gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok.

Domagoj Njegovec istaknuo je kako Udruga u posljednjih šest godina nije imala prostor što im je bitno otežavalo djelovanje i kako će sad moći unaprijediti svoj rad.