14. rujan 2020. | Autor: ddretar

Gojanec pred završetkom, počeli radovi u Črncu

U slijedeća tri dana u Gojancu će biti završeni svi radovi na uređenju prometnica, odnosno cesta i ulica obuhvaćenih aglomeracijom kao i dodatni radovi na uređenju izvan projekta aglomeracije

Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok u pratnji direktora Varkoma Željka Bunića u ponedjeljak je obišao radove te je razgovarao s mještanima koji su strpljivo čekali završetak tih opsežnih radova na komunalnoj infrastrukturi tog gradskog naselja. Uz radove u sklopu aglomeracije, izvan tih radova izvode se i dodatni radovi uređenja cesta, ulica i javnih površina pogotovo u centru Gojanca oko igrališta koji su financirani iz proračunskih sredstava.

Također, u Gojancu su potpuno komunalno uređene i asfaltirane Gajeva ulica te Ulica Tina Ujevića, a vodovod i kanalizacija dovedeni su do prostorija Nogometnog kluba Plitvica. Ambiciozni i brižni predsjednik Mjesnog odbora Berislav Bračko gradonačelniku je predstavio projekt kompletnog uređenja igrališta i parka u centru Gojanca kojim će prema njegovim riječima uređenje Gojanca biti zaokruženo a stanovnicima tog naselja biti pruženi normalni, i još bolji uvjeti života.

Gradonačelnik Čehok je u pratnji direktora Varkoma Bunića provjerio kako se odvijaju i radovi u Črncu. U ulicama obuhvaćenih aglomeracijom u ponedjeljak su radnici teškim strojevima postavljali grubi sloj asfalta. Uskoro će se asfaltirati i finim slojem te će biti postavljena nova prometna signalizacija pa će mještani tog naselja konačno moći normalno prolaziti svojim uređenim naseljem.