19. rujan 2019. | Autor: Maja Hrešć

Duhovni učitelj Ishan Shivanand u posjeti Gradskoj vijećnici

Zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica u četvrtak je u Gradskoj vijećnici primila Ishana Shivananda, iznimno talentirnog i traženog duhovnog učitelja i motivacijskog govornika koji je u posjeti gradu Varaždinu.

On će u sklopu svog četverodnevnog međunarodnog meditacijskog programa koji organizira u varaždinskom Park Boutique hotelu svim zainteresiranima predstaviti „Prati Prasav protokol (PPP)“, danas poznat kao Soul Revival, odnosno Buđenje duše, protokol koji zaokružuje program preobrazbe životnog stila i meditacije.

Nakon razgledavanja Varaždina čija ljepota ga je oduševila, zamjenica gradonačelnika provela ga je po Gradskog vijećnici, uputila ga u povijest grada te razgovarala o budućim planovima i idejama o organizaciji duhovnih radionica u Varaždinu koje Ishan planira provoditi i u budućnosti.

Uvodni program njegove radionice koju će posjetiti ljudi iz cijele Europe, održava se 19. rujna 2019. godine u Park Boutique hotelu u Varaždinu, u terminu od 17:30 - 19:30 sati i svi zainteresirani mogu besplatno doći i prisustvovati. Posjetitelji koji se odluče za daljnje pohađanje programa, mogu pri dolasku obaviti uplatu i registraciju, a program će se održavati svakodnevno do nedjelje, 22. rujna 2019. godine od 9:00 - 16:00 sati.