06. lipanj 2013.

Dođite na nogometni susret Humanih zvijezda i Varaždinskih legendi

humane zvijezde2

06.06.2013.-Grad Varaždin i Udruga „Humane zvijezde Hrvatske“ za 12. lipnja u Varaždinu pripremaju veliki sportsko-humanitarni događaj „Sportaši sportašima“ od koje sav prihod ide u humanitarne svrhe. Na velikom sportskom spektaklu očekuje se mnogo hrvatskih sportskih legendi – od Zvonimira Bobana, Dražena Ladića, Velimira Zajeca, Gorana Vlaovića, Krune Jurčića, Silvija Marića do Dubravka Šimenca koji će u 18 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu (stadionu Varteksa) snage odmjeriti s Varaždinskim legendama – Marijanom Mrmićem, Draženom Ladićem, Josipom Čopom, Davorom Vugrincom, Ljubomirom Kerekešom i još nekoliko varaždinskih uglednih sportaša.
Akciju su na današnjoj konferenciji za novinare predstavili zamjenik varaždinskog gradonačelnika mr.sc. Vjeran Radelić, predsjednik udruge „Humane zvijezde Hrvatske“ Branko Tušek, izbornik varaždinske reprezentacije Branko Ivanković, kapetan saborske ekipe Mario Habek i član humanih zvijezda Dražen Ladić.
Cijena ulaznica bit će 10 kn, a u pretprodaji se mogu kupiti u TTS centru,  caffe baru "Rock Art" , "Contri",  "Piccolu" u  Varaždinu, u „Cavallo baru"  u Novom Marofu, kavani „Ivana“ u Ivancu i bistrou "Sport" u Ludbregu.
Varaždinci će ih moći kupiti i ove subote od 10 do 12 sati na štandu na varaždinskom Korzu kada će ulaznice prodavati varaždinske nogometne legende.