13. ožujak 2023. | Autor: dd

Dobrotvorni koncert "Ostanite u Varaždinu"

 Zaklada solidarnosti Grada Varaždina već četvrtu godinu provodi program “Ostanite u Varaždinu“- program stipendiranja i financijske potpore učenicima i studentima koji dolaze iz obitelji slabijeg imovinskog stanja.

             U tu svrhu Zaklada solidarnosti u četvrtak 30. ožujka u 19:00 sati u HNK-u Varaždin,  priređuje dobrotvorni Koncert na kojem će nastupiti poznati, renomirani pjevači i bendovi varaždinske i hrvatske  zabavne glazbene scene: Mejaši, Dolores, Zlatko Pejaković, Čarli, VTO, Dario Mijatović& Čarobnjaci, Frane Pehar& Tarapana Bend i Davor Borno.

             Sadržajem i kvalitetom, dobrotvorni koncert će biti vrlo bogat,  za što su se pobrinuli navedeni izvođači  repertoarom poznatih nagrađivanih pjesama i hit melodija, tako da će se za stariju i mlađu publiku, za svačiji ukus naći ponešto .

             Posebno iznenađenje  sprema glazbeni ansambl „Mejaši“ koji će po prvi puta na ovom koncertu izvesti svoju najnoviju pjesmu: Tko to tamo pjeva, a očekuje se da će na hrvatskoj zabavnoj glazbenoj sceni postati hit.

             Cijena ulaznice za Koncert  iznosi 10 eura, a iste se mogu od ponedjeljka 13. ožujka kupiti u pretprodaji na blagajni HNK u Varaždinu, od ponedjeljka do petka 10-12 i 18-19,30 sati, subotom od 10-12 sati, te na sam dan Koncerta sat vremena prije početka programa.

 

Ovom prigodom zahvaljujemo svim dosadašnjim podupirateljima projekta „Ostanite u Varaždinu“.