30. kolovoz 2021. | Autor: ddretar

Čestitka članovima Savate kluba Omega

Kolekcija vrijednih memorabilija koje svjedoče o velikim uspjesima varaždinskih sportaša, danas je obogaćena za dres Savate kluba „OMEGA“ koji su potpisali Ines Leskovar i Patrik Grđan. 

Na prijemu u Gradskoj vijećnici kojeg je u njihovu čast priredio gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj, uz Ines koja je  nedavno osvojila Svjetski kup u savate boksu te Patrika koji se borio u finalu Svjetskog prvenstva u savateu, dres su potpisali  također njihovi treneri Miljenko Rožmarić i Emerik Večerić.  Uz čestitku gradonačelnika na odlučnim rezultatima, na prijemu je bilo riječi o osiguravanju adekvatnih uvjeta za kvalitetan trening mnogobrojne talentirane djece zainteresirane za borilačke sportove.

Inače, Ines Leskovar je višegodišnja prvakinja države u savate boksu, a nastupa i u boksu (olimpijskom). Ona je prošlogodišnja, juniorska prvakinja svijeta u savate boksu assaut. Osim toga je ove godine upisala vojnu akademiju, a bit će joj omogućeni  daljnji treninzi i nastupi u reprezentaciji. Patrik Grđan je osvojio drugo mjesto na svjetskom prvenstvu u austrijskom Weizu  na svom prvom nastupu za reprezentaciju u savate boksu. Osmerostruki je prvak države u savate boksu,  a nastupa u combatu, precombatu i assautu. Prošle godine bio je prvak države u boksu (junior), a proglašen za najboljeg tehničara na prvenstvu. Nastupa i u kick boxingu gdje je višestruki prvak države.