19. lipanj 2024. | Autor: Maja Hrešć

Bruna Borovec na prijemu u Gradskoj vijećnici

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina i saborski zastupnik Miroslav Marković održao je u salonu Gradske vijećnice prijem za varaždinsku stolnotenisačicu Brunu Borovec koja je ponovo postigla odlične rezultate.

Na Mastersu koje se održalo u Puli, od 16 najboljih igrača, Bruna je kao članica HATSK Mladost osvojila 1. mjesto u kategoriji juniorki. Najbolja je bila i na TOP 12 turniru za juniorke u Zagrebu gdje je također osvojila 1. mjesto. Trenutno je 1. na rang listi juniorki u Republici Hrvatskoj te najbolje plasirana hrvatska juniorka na svjetskoj rang listi. U sljedećoj sezoni nastupat će za najtrofejniji stolnoteniski klub u Hrvatskoj, DR. ČASL.

Zamjenik gradonačelnika čestitao joj je na uspjehu i sjajnim rezultatima koje uvijek iznova postiže. „Tvoji uspjesi imaju težinu i za naš grad jer sportaši poput tebe i promiču sportski duh i inspiriraju druge, mlađe generacije, ali i promiču ugled našeg Varaždina koji je ponosan na sve svoje izvrsne sportaše. Naša podrška je uvijek tu.“ – rekao je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.  

Prijemu je nazočio i njezin trener iz razdoblja kada je bila članica STK Starr Ronald Redžep.