24. prosinac 2021. | Autor: Maja Hrešć

Božićna čestitka gradonačelnika

Drage Varaždinke i Varaždinci,

pred nama je jedan od najljepših blagdana - Božić.

Blagdan obitelji, zajedništva, solidarnosti i mira. Na više načina to je i vrijeme darivanja, no više nego ikada, potrebno je darivati nematerijalno, sve što nas čini boljim ljudima i u konačnici boljom zajednicom.

Ljubav prema bližnjima, iskrena briga za potrebite, pomaganje slabijima, samo su neke vrijednosti i vrline koje bismo svi trebali iskazati, u nadi da će ostati trajno obilježje naših odnosa ne samo u blagdansko vrijeme, već i tijekom čitave godine.

Pred nama je i godina puna izazova, u koju ulazimo vođeni motom da uz puno rada, skromnost i predanost svome gradu i njegovim stanovnicima niti jedan cilj nije nedostižan. Trudimo se osigurati najbolje uvjete u obrazovanju, socijalnoj skrbi, gospodarstvu… Ulažemo u projekte kako bi naš Varaždin ponovno bio primjer, mjera i obrazac jer Grad su ljudi, a Varaždinke i Varaždinci zaslužuju najbolje.

Svima vama, vašim obiteljima i vašim najdražima, najiskrenije želim da 2022. bude godina kakvu priželjkujete, u kojoj, uz obilje zdravlja, ljubavi i uz malo sreće, ništa nije nemoguće.

Blagoslovljen i miran Božić te sretna nova 2022. godina.

 

Vaš gradonačelnik

Neven Bosilj