10. travanj 2019.

Bogat program za proslavu prvog maja na Dravi

Danas je u Gradskoj vijećnici najavljen i javnosti predstavljen ovogodišnji program obilježavanja Međunarodnog praznika rada.

Po prvi puta proslava će biti organizirana u suradnji JU Gradski bazeni Varaždin i Grada Varaždina, a gradonačelnik Ivan Čehok i Željko Kušter, ravnatelj JU Gradski bazeni Varaždin tom su prilikom pozvali sve građane da se pridruže ovogodišnjoj proslavi. Okupljene će zabavljati Gloria band i Drugi program band, a cijelodnevni program će voditi Lidija Benjak Gotić i Kristijan Petrović.

Gradonačelnik je istaknuo kako će Grad, zajedno sa svim sponzorima, donatorima i onima koji se žele uključiti u ovu proslavu, napraviti priredbu koja je šira od priredaba koje su bile politički obojane.

„Ovo je proslava prvog maja za sve Varaždince, besplatan prvomajski grah, dobar glazbeni i sportski program, lunapark za one najmlađe i još puno sadržaja. Važno je naglasiti da ovo nije jedina priredba koja će se održavati na bazenima na Dravi već nas očekuje cijeli niz priredaba i koncerata kroz sezonu na ovom prostoru, jer smisao obnove bazena nije bio samo kupanje već da se u svim prilikama taj kompleks i koristi“ – izjavio je gradonačelnik Čehok.