05. travanj 2023. | Autor: dd

Besplatni pravni savjeti - novi termin 20. travnja

Rezervirajte termin besplatne pravne pomoći na tel 0800 0042  - šesti termin  20. travnja 2023.

Grad Varaždin u suradnji s Pravnom klinikom Pravnog fakulteta u Zagrebu nastavlja ustaljenu i dobru praksu pružanja besplatne pravne pomoći građanima.

Šesti termin Pravne pomoći, od ukupno sedam predviđenih u ovoj akademskoj godini bit će održan u četvrtak, 20. travnja 2023. godine  u vremenu od 10,00 do 14,00 sati na privremenoj lokaciji u prostorijama palače Patačić na Franjevačkom trgu 5.

Svi zainteresiranI građanI svoj termin mogu rezervirati besplatnim  pozivom na  broj telefona 0800 0042. Sa sobom je potrebno obavezno ponijeti kopiju osobne iskaznice te kopiju dokumentacije vezane za slučaj zbog kojeg dolaze kako bi se lakše stekao uvid u slučaj.

Građani sve obavijesti o daljnjim terminima održavanja Pravne klinike mogu pratiti na mrežnim stranicama Grada i putem drugih medija, a sve informacije mogu dobiti i pozivom na gore navedeni broj telefona. 

Grad Varaždin je prema ocjenama suradnika s  Pravnog fakulteta među najbolje organiziranim gradovima u Hrvatskoj koji pružaju uvjete za organizaciju Pravne klinike gdje studenti prava stječu neophodno iskustvo,  a građani dobivaju besplatne savjete kako riješiti pravne probleme.

Molimo medije da objavom ovog poziva omoguće građanima besplatnu pravnu pomoć.