11. svibanj 2016. | Autor: [email protected]

Besplatna izrada web stranica za udruge

Poduzeće Exdizajn iz Belišća ponudilo je udrugama besplatnu izradu web-stranica.

U Njihovoj ponudi se ističe: "Povedeni dosadašnjim iskustvom odlučili smo u ovo krizno vrijeme izići u susret udrugama i izraditi im web stranicu potpuno besplatno. Svjesni samo da udruge nemaju sredstava što je u većini slučajeva i jedan od glavnih razloga zašto nemaju web stranicu. Sve udruge, posebno one aktivne putem svoje web stranice mogu široj javnosti predstaviti rad svoje udruge, kontakt informacije, privući nove članove i slično.

Mišljenja smo da u današnje vrijeme svatko tko se bavi prodajom proizvoda ili usluga ili ima udrugu jednostavno mora biti prisutan na internetu jer je tržište ogromno a potencijal zaista jako velik.

Svaka udruga na svoj način pomaže lokalnoj zajednici i promovira svoj grad ili selo u kojem se nalazi, a mi želimo pomoći da putem vlastitih web stranica ta promocija bude još bolja i učinkovitija. Bez obzira o kakvoj se udruzi radi spremni smo na suradnju.

Ukratko, Exdizajn iz Belišća ne nudi popust nego će potpuno besplatno izraditi jednostavnu funkcionalnu web stranicu za vašu udrugu.

Za više informacija posjetite link za narudžbu ovdje: http://www.exdizajn.com/izrada-web-stranica-za-udruge/"

Važno je napomenuti da iako je sama izrada web stranice besplatna, ipak postoji trošak web hostinga, prostora na internetu gdje je potrebno smjestiti web stranicu. Cijena web hostinga iznosi 300,00 kn i plaća se jednom godišnje. Također, ukoliko želite naručiti i održavanje web stranice odaberite opciju koja vam najbolje odgovara.

Primjeri web stranica koje su do sada izradili za udruge su: www.zsugbelisce.hr, www.rijekaljubavi.hr, www.radost-ploce.hr, www.udrugalimes.hr, www.ino-pro.hr, www.kud-zora.hr, www.us-ng.hr...