05. lipanj 2018.

Bazeni na Dravi uskoro spremni

Radovi na kupalištu na Dravi su na vrhuncu te sve ide svojim tijekom, dovršetak se očekuje krajem lipnja, odnosno početak kupačke sezone početkom srpnja.

„Puno ekipa je na gradilištu i riječ je o stvarno velikom pogonu. Hvala Varkomu i ostalima koji su sudjelovali jer stvarno bi bila šteta za Varaždin da ovo propada. Ovo mjesto će sigurno biti omiljeno mjesto Varaždinaca u vrućim ljetnim danima, poglavito danas kada iz različitih financijskih i drugih razloga puno naših građana ne može otići na ljetovanje. Mislim da će ovdje puno njih naći što im treba za ljeto i za ljetni odmor“ rekao je varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok. Sve se obnavlja, mali bazen ima novu tehnologiju, uređuju se sportska igrališta, odbojka na pijesku i cageball, a još uvijek će ostati dovoljno zelenog prostora za odmaranje i uživanje u hladu.

„Razina ulaganja iznosi oko 1,2 milijuna kuna, za sanaciju postojećih i izgradnju nekih novih pogona koji danas s obzirom na zahtjeve tehnologije, zaštite okoliša i standarda moraju biti zadovoljeni i ispunjeni na kupalištima“ istaknuo je Zlatan Avar, zamjenik gradonačelnika.