06. studeni 2012.

Ako želite prodavati na Adventu, ovo je poziv za vas!

kuglice image KUGLICE

06.11.2013.-Na: http://www.varazdin.hr/natjecaji  Grad Varaždin je objavio Poziv za korištenje javne površine za postavu drvenih kućica tijekom održavanja programa „Advent u Varaždinu 2012.“ U pozivu stoji kako Grad Varaždin organizira prigodnu prodaju na Trgu kralja Tomislava, Trgu slobode i Franjevačkom trgu u vremenu od 01. prosinca  do 31. prosinca 2012. godine, a zainteresirani korisnici mogu postaviti vlastite drvene kućice ili drvene kućice u vlasništvu Turističke zajednice Grada Varaždina, maksimalne veličine 3,00 x 2,00 m, te se mogu natjecati za najviše 1 (jedno) mjesto.
Prijave se podnose do 21. studenoga 2012. godine do 12 sati u Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam Grada Varaždina, Varaždin, Trg slobode 12/II.
Uz ponudu je potrebno priložiti:
- kopiju obrtnice, izvadak iz sudskog registra ili drugi dokument kojim se 
  potvrđuju podaci pravnog subjekta,
- potvrdu da ne postoji dugovanje prema Gradu Varaždinu (izdaje Upravni odjel za
  financije, proračun i javnu nabavu Grada Varaždina, Trg slobode 12/I),
- dimenzije drvene kućice,
- 70 kuna upravne pristojbe.

Nakon obrade pristiglih ponuda, Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam Grada Varaždina donijet će rješenja o korištenju javne površine bez plaćanja naknade, a korisnici su dužni prije donošenja rješenja o svom trošku izvršiti priključenje kućica na privremeni elektro priključak u vlasništvu Grada Varaždina.