29. kolovoz 2020. | Autor: Maja Hrešć

9. Dani vjenčanja na Kapucinskom trgu

Zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica u petak je prisustvovala otvorenju manifestacije 9. Dani vjenčanja koja se od 28. do 30. kolovoza 2020. godine održava na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

„Lako je voditi grad kad u gradu imate prave ljude, a Varaždin zasigurno ima. Uloženo je puno energije, truda, razgovora i pregovora da u ovih deset dana kad nema Špancirfesta ponudimo, prvenstveno našim Varaždincima i našim građanima, neki sadržaj. Na nekoliko lokacija imamo različita događanja, a ovaj Kapucinski trg je poseban i manifestacija Dani vjenčanja koju danas otvaramo zasigurno je vrhunac te priče na ovoj lokaciji. Čak i simbolički. U ovo vrijeme pandemije sve više shvaćamo kako je bitno imati nekoga s kim smo bliski i koga volimo. Želim svim mladencima da uspiju ostvariti svoje snove o savršenom vjenčanju jer život nije stao, možda su samo snovi sada malo manji, ali vjerujem da se svi zajedno možemo prilagoditi ovoj situaciji. Zahvaljujem i našim obrtnicima i našem Vegefestu i svima koji su se uključili i nadam se da će naši građani posjetiti manifestaciju u što većem broju.“ – rekla je zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica.

Zabavno glazbeni program uz prigodnu prodaju, prezentacije, degustacije, revije frizura, uključuje nastupe glazbenih izvođača te proglašenje najsimpatičnijeg para.