12. veljača 2019.

Javni poziv za prijavu projekta/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija za područje mladih od javne potrebe za grad Varaždin u 2019. godini

Rok za predaju: Četvrtak, 14.03.2019. do 23:59 sati

Javni poziv za prijavu projekta/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija za područje mladih od javne potrebe za grad Varaždin u 2019. godini

 

Prijaviti se mogu programi/projekti, a prihvatljive su aktivnosti koje se provode u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. godine. Najmanji iznos koji se može prijaviti na ovaj Javni poziv je 5.000,00 kuna, a najveći je naveden kod svakog područja:

 

PROGRAMI/PROJEKTI  I AKTIVNOSTI MLADIH I ZA MLADE

  • aktivno sudjelovanje mladih u društvu i organizirano provođenje slobodnog vremena mladih
  • svaka udruga može podnijeti samo jednu prijavu, a sukladno registriranoj djelatnosti i statutu udruge
  • maksimalni iznos prijave 20.000,00 kn

 

PROGRAMI/PROJEKTI  I AKTIVNOSTI U SKLOPU KANDIDATURE VARAŽDINA ZA EUROPSKU PRIJESTOLNICU MLADIH 2022. GODINE

  • prijedlog programa udruge-voditelja kandidature za promociju kandidature Varaždin za europsku prijestolnicu mladih 2022. sukladno Odluci o odabiru udruge-voditelja kandidature Varaždina za Europsku prijestolnicu mladih 2022. (međunarodna suradnja, programsko povezivanje i podizanje javne vidljivosti nezavisnoj kulturnoj sceni)
  • udruga može podnijeti samo jednu prijavu
  • maksimalni iznos prijave 100.000,00 kn

 

PROČITAJTE UPUTE I ISPUNITE ONLINE OBRAZAC U NASTAVKU:

Upute za prijavitelje za prijavu projekta/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija za područje mladih od javne potrebe za grad Varaždin u 2019. godini

Prijavnica

Sastavni dio ove online prijavnice su: opisni obrazac, obrazac proračuna, izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja i popis priloga. Prijava se radi isključivo putem ovog obrasca. Nakon što ga ispunite i stisnete 'pošalji', na e-mail koji ste upisali u obrazac će doći pdf verzija za ispis koju je potrebno isprintati, ovjeriti potpisom i pečatom te sukladno Javnom pozivu i Uputama poslati preporučenom poštom ili dostaviti osobno.

udruga

određenoneodređenonema zaposlenih

vlastiti prostoriznajmljeni prostorprostor od grada/županije/državenema prostor

lokalni značajnacionalni značaj međunarodni značaj

Grad VaraždinŽupanijaOstali proračuni (ministarstva, zaklade…)Vlastita sredstvaSponzori, donacijeČlanarinePrihodi iz obavljanja drugih djelatnosti prijaviteljaMeđunarodne zaklade i fondacijeOstali prihodi (navesti koji)

IZRAVNI TROŠKOVI - specificirati koji i koliko, naznačiti pojedinačni i ukupni iznos te iznos koji se traži od Grada VaraždinaNEIZRAVNI TROŠKOVI - specificirati koji i koliko, naznačiti pojedinačni i ukupni iznos te iznos koji se traži od Grada Varaždina (neizravni troškovi mogu iznositi maksimalno 25% izravnih troškova)

Poziv više nije aktivan