15. veljača 2016. | Autor: [email protected]

Valentinovo u 1. Mjesnom odboru „Centar“ Varaždin

U petak, 12. veljače uoči Valentinovoga, u prostorima 1. Mjesnog odbora „Centar“ Varaždin održano je druženje udruge umirovljenika s područja prvog mjesnog odbora.

Prigodne poklone i čokoladna srca svim pripadnicama ljepšeg spola podijelio je predsjednik 1. Mjesnog odbora „Centar“  Varaždin Robert Roth naglasivši važnost druženja te dijeljenja pozitivnih i veselih trenutaka s onima kojima je to najpotrebnije.

Nastavljamo s aktivnostima u našem mjesnom odboru, drago nam je da je ovaj mjesni odbor postao mjesto okupljanja i druženja svih naših građana. Uz neformalna druženja uvijek čujemo i nove ideje, savjete i mišljenja kako poboljšati rad našeg odbora. Iskreno, čekamo proljeće i malo ljepše vrijeme pa da krenemo s konkretnim aktivnostima na uređenju okoliša našeg mjesnog odbora te poboljšanju kvalitete života – rekao je Roth.

Inače, u prostorima 1. Mjesnog odbora redovito se održavaju druženja svih zainteresiranih građana s područja mjesnog odbora, a uz igranje pikada, popularne bele, mnoge udruge s područja 1. Mjesnog odbora koriste prostorije za sastanke.