05. ožujak 2020. | Autor: Martina Gradečak

Obilježen Dan žena u 1. Mjesnom odboru „Centar“ Varaždin

Međunarodni dan žena obilježen je u sjedištu 1. Mjesnog odbora "Centar" Varaždin, a prigodnom obilježavanju pridružila se zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica koja je istaknula  kako aktivnosti koje se provode u ovome mjesnome odboru dokazuju da je Mjesni odbor Centar zaista postao "centar" zbivanja i različitih događaja. 

Jaglace i slatke paketiće pripadnicama nježnijeg spola, a inače članicama mnogih udruga s područja središta grada podijelio je predsjednik 1. Mjesnog odbora "Centar" Varaždin Robert Roth koji je naznačio kako su žene ponos našega društva, često puta sposobnije i  aktivnije od samih muškaraca koji slove kao jači spol.

- Kod nas u mjesnome odboru nema podjele na žene i muškarce, svi smo jednakovrijedni, ali moram priznati da su žene ipak malo kreativnije od nas muškaraca. One su kreatorice i nositeljice naših programa i aktivnosti, a mi smo potporni stupovi. Drago mi je da smo se opet malo podružili te svim ženama čestitam njihov dan – rekao je Robert Roth te istaknuo kako svi jedva čekaju proljeće i ljepše vrijeme da se konačno krene s aktivnostima i uređenjem okoliša i infrastrukture na području mjesnog odbora.